Ürünler

Süt Analiz Cihazı

AprX Protease Test™
“Dakikalar içinde laboratuvar kalitesinde sonuçlar" Pseudomonas proteaz aktivitesini tespit eder ve miktarını ölçer.

UHT sütün raf ömrü hakkında endişeleriniz mi var?
PPB Tech tarafından yapılan araştırmada bir süpermarkette rasgele örneklenen 42 karton ultra ısıyla işlenmiş (UHT) beyaz sütten 3'ünde bakteriyel proteaz aktivitesinin gözlemlendi.

Bakteriyel proteazlar, özellikle Pseudomonas fluorescens'ten gelen metalloproteinazlar (AprX), sütün acılaşmasına, partikül oluşumuna ve jelleşmesine yol açabilir. UHT işlemi, AprX’in aktivitesi kısmen etkisiz hale getirir. Bu nedenle, AprX, UHT sütün son kullanma tarihinden çok önce kalitesini tehlikeye atabilir. Bu durum nakliye ve depolama sıcaklıklarıyla daha da kötüleşir.


Size yardımcı olabiliriz!
PPB Tech, yüksek düzeyde AprX içeren çiğ sütü hızlıca tespit etmek ve fabrikada gelişebilecek sorunlara öncesinden önlem almak için pratik bir çözüm geliştirdi: CYBERTONGUE® 

Kullanımı kolay çözümümüz ile size dakikalar içinde laboratuvar kalitesinde sonuçlar veriyoruz.


CYBERTONGUE®
Kullanım Alanları:

  • Hammadde giriş kalite kontrolünde Pseudomonas proteazının (AprX) riskli seviyelerini belirlemek.
  • Çiğ sütün tedarik zincirinde risklerini optimize etmek.
  • Gelen sütün UHT üretimine uygunluğunu onaylamak.
  • Biyofilmler ve diğer risk faktörleri için erken uyarı sağlamak.

İLETİŞİM

10038 Sokak no:3/B Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli / İZMİR / TÜRKİYE

TEL: 0 (232) 328 00 55 (PBX) - (232) 328 05 75

E-Posta: [email protected]