Haberler

KKYDP Tebliği Yayınlandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliği, Resmi Gazete'de 13 Eylül 2017’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

1989 yılında beri tüm Türkiye’de profesyonel, sürdürülebilir ve kârlı hayvancılık işletmeleri kuran, TETA Teknik Tarım olarak, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Türkiye’nin en başarılı çiftliklerine yenilerini eklemeye devam etmekteyiz.

KKYDP kapsamında hibe desteği ile hayvancılık yatırımınızı komple projelendirmenin yanı sıra tebliğde belirtilen tarımsal üretime yönelik sabit yatırımlar konusunda belirtilen aşağıdaki maddelerde en ekonomik ve kârlılığınızı artıracak çözümler sunmaktayız.

Bu KKYDP çağrısı kapsamında aşağıdaki başlıklarda sunduğumuz ürünlerden ve hizmetlerden %50 hibe desteği ile yararlanabilirsiniz.

  • Çiftlik faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik altyapı sistemleri

  • %100 gıdaya uygun malzemeden üretilmiş en gelişmiş teknolojide süt sağım sistemleri kurulumu ve var olanların modernizasyonu veya büyütülmesi,

  • En gelişmiş ve tüm uyarılarını hem bilgisayar hem cep telefonuna iletebilen sürü yönetim sistemleri,

  • Yem parçalama-karıştırma-dağıtma römork ve sabit makineleri,

  • En düşük güç tüketimli, uzun ömürlü ve hayvana zarar vermeyen güçkontrollü tam otomatik gübre sıyırıcıları, kilometrelerce öteye gübreyi basabilen pompalar

  • Suluklar ve hayvan durak sistemleri, patentli ve hayvanların düşmesi durumunda serbest kaldığı “safety (güvenli)” model yemlik kilitleri, özel tasarımlı en düşük güç tüketimli havalandırma ve serinletme fanları, kaşıntı fırçaları

  • Bilişim sistemleri ve eğitimi konusunda sürü yönetim sistemlerimiz ve TETAKADEMİ eğitim ve danışmanlık hizmetlerimiz kapsamında sunduğumuz ve kârlılığınızı doğrudan olumlu yönde etkileyecek hayvancılık eğitimlerimiz ile hizmet vermekteyiz.

Ayrıntılı bilgi almak için 0(232)328 00 55 numaralı telefondan ya da [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’in tam metnine ulaşmak için tıklayınız.

Tüm Haberler

İLETİŞİM

10038 Sokak no:3/B Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli / İZMİR / TÜRKİYE

TEL: 0 (232) 328 00 55 (PBX) - (232) 328 05 75

E-Posta: [email protected]