Haberler

En Gelişmiş Sürü Yönetim Yazılımı Afifarm 5.3'e Geçin

Hayvancılık alanında dünyanın en güçlü yazılım ve sistemi olan Afimilk daha da etkin bir sürüm ile önemli özellikler ekledi. Afifarm 5.3 adlı bu yeni ürün hakkında yeni özellikleri aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Ayrıca https://www.afimilk.com/afifarm adresinden de inceleyebilirsiniz.  

Başlıca yeni özellikler şunlardır;

Tohumlama zamanı - Yeni eklenen kullanıcı ara yüzü ile tohumlama zamanı için değerlendirmeler yaparak tohumlama için en uygun zamanı önerir.
Sistem hataları – Hata kontrol paneli; sağımhanede bulunan tüm donanımlarda sürekli izleme yaparak operasyon, kalibrasyon ve bakım zamanlarını takip eder, bu verileri yeni eklenen kontrol panelinde özetler ya da dikkat edilmesi gereken donanım için kesin alarmlar verir.
Çok büyük sürüler – 60,000 baş kapasiteli bir çiftliği tek bir sürü adı altında kontrol eder. Yıllar sonra devasa boyutlara ulaşan bilgiyi mükemmel şekilde işler.
Afi2Go Pro- Yeni geliştirilen Afi to Go Pro mobil uygulaması ile piyasada kolaylıkla bulunabilen RFID anten bağlanarak (bluetooth) sürünüzü ahır içinde akıllı telefonunuz ya da tablet üzerinden yönetebilirsiniz. Bu uygulama ile çiftlik dışında iken hayvan bilgileri ile ilgili (sağlık, tohumlama vs.) anlık bildirimler alabilir, çiftlik dışından bile işlem yapabilirsiniz.
Afifarm ABC ara yüzü – Yeni eklenen bu ara yüz ile çiftlikte olup biteni tek sayfada özet olarak görebilirsiniz. Sürü durumu, sağlık yönetimi, tohumlama ve doğurganlık bilgileri
Cep telefonu uygulamaları - Telefonunuza kurulacak iki uygulama ile

  • İnek bilgilerine erişim
  • Önemli alarmların hayvan bazlı olarak size gelmesi sağlanır. Son versiyon ile sizin cep telefonunda bazı kayıtları girmeniz de mümkün olur.

Yazılım Mimarisi - Afifarm 5.3 versiyonunun yazılım mimarisi tamamen farklı. Her uygulama kendi sunucusuna sahip ve böylelikle Afifarm’ın eski versiyonlarındaki gibi, Afimen veya Afifarm kapandığında veri akışı kaybolmayacak. Afifarm veriyi sürekli olarak kayıt altına alabilecek. Ayrıca önceki versiyonlarda, istasyon raporları kısmında 4 sağım dönemi öncesine kadar bilgi alınabiliyordu. Afifarm 5.3 ile yılar sonra bile ilk günkü sağım verilerinizi görebilirsiniz.  

Afifarm 5.3 ile dünyadaki en son ve en gelişmiş versiyona sahip olacak ve çok kapsamlı bir çözüme kavuşmuş olacaksınız.

Sizin işletmenizin de teknolojik tarımın keyfini sürmesi için bizleri arayınız. 

0(232) 328 00 55

Whatsapp hattı: 0(533) 592 73 91

Tüm Haberler

İLETİŞİM

10038 Sokak no:3/B Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli / İZMİR / TÜRKİYE

TEL: 0 (232) 328 00 55 (PBX) - (232) 328 05 75

E-Posta: [email protected]